Renovatie
Onderhoud
Restauratie
Renovatie
Wat is nu renovatie?

Heel eenvoudig alles wat vervangen of hersteld moet worden aan uw woning valt onder renovatie. Het vervangen van rotte kozijnen, kozijnhoeken, betonrot, plaatsen van isolatieglas, maar ook het isoleren van vloeren, gevels en daken.

Aannemersbedrijf Kemperman BV kan voor u ook de totale renovatie verzorgen van pannendaken, bitumineuze dakbedekkingen, zinkwerk, asbestverwijdering, elektrische installaties, loodgieterswerk, cv-installaties, stukadoorwerk en schilderwerk.

Kozijnen: Geheel of gedeeltelijk vervangen
Soms hoeft u niet het hele kozijn te vervangen, maar kunt u volstaan met het vervangen van onderdelen. Bijvoorbeeld alleen de draaiende delen, dorpels of dorpel-/ stijlaansluitingen.

Materiaalkeuze
Kozijnen zijn er van hout, kunststof of aluminium. De kosten van een kunststof- of aluminium kozijn zijn hoger dan een houten kozijn maar deze zijn wel onderhoudsarm. De prijs van houten kozijnen, kunststof en aluminium kozijnen zijn sterk afhankelijk van de gekozen kwaliteit, indeling en afwerking. Bij iedere materiaalkeuze kunt u rekening houden met het milieu.

Isolerend glas
Als u uw kozijnen gaat vervangen is het verstandig om voor isolerend dubbel glas te kiezen. Daarmee neemt het comfort van uw woning, winkel of kantoorpand toe en bespaart u op uw energiekosten. Hoe hoger de isolatiewaarde, hoe meer energie u bespaart. U kunt kiezen uit standaard isolatieglas en HR++ isolatieglas. Maar wij kunnen ook geluid reducerend en zonwerend isolatieglas voor u plaatsen.

Glasfolie
De zonwerende en inbraak werende glasfolies vormen een toevoeging op uw beglazing. Deze zonwerende filmlaag passen wij toe op al die plaatsen waar hinderlijke invloeden van de zon zoals schittering, zonnewarmte en UV-straling worden ervaren.

Veiligheidsfolies komen in beeld zodra eigenaren van bestaande gebouwen een veiliger beglazing binnen en buiten willen. Ook wie een betaalbaar en betrouwbaar product zoekt ter voorkoming van schade door inbraak en vandalisme, is bij ons aan het goede adres. Veiligheidsfolie is speciaal ontwikkeld voor een betere beveiliging en bescherming van mensen en goederen.

Veiligheid
Met het Politiekeurmerk Veilig Wonen weet u zeker dat u in een veilig huis woont, met minder kans op inbraak. Ter voorkoming van inbraak en glasbreuk kunt u niet alleen veiligheid hang- en sluitwerk met veiligheid deurbeslag aanbrengen maar kunnen wij voor u ook veiligheidsbeglazing en glasfolie aanbrengen. www.politiekeurmerk.nl

Keurmerk en garanties
Onze kozijnen, ramen, deuren en beglazing zullen door ons geleverd worden met de benodigde keurmerken en garanties. Of het nu gaat om SKH, KOMO, Politiekeurmerk,
SKG**, VKG-keur of VMRG Keurmerk.

 
   
 AANNEMERSBEDRIJF KEMPERMAN BV
VEERWEG 59
6991 GL RHEDEN
T 026-4953289
E INFO@ABKEMPERMAN.NL


© AANNEMERSBEDRIJF KEMPERMAN | WEBSITE BY COR.BUSINESS - DIGICONCEPT