Een erkende aannemer

Voor een verbouwing en Renovatie

Wij zijn

Aannemersbedrijf Kemperman BV is een gerenommeerd aannemersbedrijf dat al meer dan 30 jaar zelfstandig werkzaam is in de woning- en utiliteitsbouwsector. Wij verrichten daarin  onderhoud-, verbouw- en renovatiewerkzaamheden en hebben op dit gebied een ruime kennis en jarenlange ervaring binnen ons bedrijf.

Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke aanpak, met advisering op maat, deskundigheid en een snelle werkwijze van offertefase tot en met de oplevering. Daar komt bij dat wij erg flexibel zijn en eventuele veranderingen tijdens de werkzaamheden zonder problemen kunnen inpassen in uw plan.

Wij streven er naar om uw leef- en/of werksituatie zo minimaal mogelijk te beperken en we houden van een “schone” en overzichtelijke bouwlocatie. Dus geen rommelige aanblik waaraan u zich zou kunnen ergeren. 

Wanneer u zich bij ons meldt zullen wij d.m.v. een bezoek uw wensen inventariseren, de mogelijkheden bekijken en adviezen uitbrengen. Wanneer alles bekend is kunnen wij voor u een gespecificeerde offerte afgeven.

Veel voorkomende werkzaamheden van Aannemersbedrijf Kemperman BV zijn
Onderhoud, Verbouw en Renovatie van;
■ Woningen
■ Schoolgebouwen
■ Kinderdagverblijven
■ Sportcomplexen en gymzalen
■ Kantoor- en bedrijfshallen

Contact Info

Aannemersbedrijf Kemperman BV
Postbus 110 6990 AC Rheden
Veerweg 59 6991 GL Rheden
info@abkemperman.nl
026 - 49 53 289

Vind ons ook op

Openingstijden

Ma t/m Vrij 07:00 tot 17:00
Za t/m Zo gesloten
Image